آخرین اخبار
کد خبر: ۱۲۶۴۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۰
سبزوار- نیوز/ مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: از مجموع 6 هزار و 80 تن محصول زعفران این شهرستان فقط 10 درصد آن فرآوری می شود.
به گزارش سبزوار نیوز، منصور برغمدی اظهارداشت: سه شرکت فرآوری بهداشتی در این شهرستان فعالیت می کنند که فقط یک شرکت از آنها دارای برند و صنایع بسته بندی می باشد.

وی اظهار کرد: سطح زیر کشت زعفران در سبزوار یک هزار و 520 هکتار است که به طور میانگین از هر هکتار چهار کیلو گرم زعفران برداشت می شود.
وی گفت: امسال در راستای افزایش سلامت محصول زعفران برای افزایش صادرات، در هفت هکتار از اراضی شهرستان زعفران به صورت نیمه مکانیزه کشت شد و حذف سم و کودهای شمیایی نیز در دستور کار قرار گرفت.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: