کد خبر: ۱۲۶۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۲
سبزوارنیوز/رئیس اداره امور عشایری سبزوار گفت: جمعیت سه هزار و 300 نفری عشایر سبزوار 20 درصد گوشت قرمز این شهرستان را تولید می کنند.
به گزارش سبزوار نیوز، محمد نبوی فرد اظهارداشت:نیاز گوشت قرمز شهرستان سالانه سه هزار و 600 تن است که عشایر 720 تن از آن را تولید می کنند.

وی اظهار کرد: 25 درصد دام سبک و 60 درصد جمعیت شتر شهرستان در اختیار عشایر این شهرستان است.
وی گفت: به دلیل پراکندگی دام عشایر بیماری در بین دام های آنان به ندرت اتفاق می افتد و به علت استفاده اندک از دارو گوشت تولیدی توسط جمعیت عشایری شهرستان ارگانیک است.
نبوی فرد افزود: 20 درصد عشایر شهرستان علاوه بر دامداری به زراعت و باغداری مشغول بوده و از 615 خانواده عشایری، 150 خانواده در حوزه صنایع دستی اشتغال دارند که با پرداخت تسهیلات کم بهره می توان این بخش را در میان عشایر تقویت کرد.
وی اظهار کرد: 6 رشته قنات و یک حلقه چاه نیمه عمیق در حوزه عشایری سبزوار قرار دارد که در 2 سال اخیر اعتباری برای مرمت و احیا به امور عشایری شهرستان اختصاص نیافته است
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: