بازدید وزیر جهاد کشاورزی از کشت و صنعت و کارخانه اسید سیتریک جوین
به گزارش سبزوار نیوز، محمود حجتی در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: باید با استفاده از روشهای نوین کشاورزی میزان بهره وری آب و زمین را افرایش داد.

وی توسعه کشت گلخانه ای، گیاهان دارویی، تغییر شیوه و الگوی کشت را از مهمترین راهکارها برای بهره وری از آب و خاک دانست.

حجتی گفت: توجه به بخش کشاورزی در رونق اقتصاد کشور، اشتغال پایدار روستاییان، کاهش مهاجرت و تامین امنیت غذایی موثر است.

وی اقدامات کشت و صنعت جوین را مثبت ارزیابی و بیان کرد: فعالیتهای انجام شده در این مجموعه مبتنی بر توان داخلی با بهره گیری از دانش فنی است.

حجتی همچنین در حاشیه بازدید از کارخانه اسید سیتریک جوین اظهارداشت:کارخانه ظرفیت تولید سالانه 40 هزار تن محصول اسید سیتریک را دارد.

وی افزود: با بهره برداری از این کارخانه زمینه برای صادرات محصول اسید سیتریک به خارج از کشور فراهم می شود.
حجتی ادامه داد: کارخانه های اسید سیتریک از نوع صنایع تبدیلی در کشور محسوب می شوند و دولت خود را ملزم به حمایت از این صنایع می داند.

وی تصریح کرد: با توسعه این صنایع انحصار تولید محصول اسید سیتریک از دست کشورهای بیگانه خارج و زمینه خودکفایی تولید این محصول در کشور فراهم می شود.

حجتی عنوان کرد: محصول تولیدی در کارخانه اسید سیتریک جوین از کیفیت بالایی برخوردار است و برنامه دولت حمایت از این مجموعه برای صادرات محصول تولید شده است.


** حضور معاون وزیر در داورزن

معاون وزارت جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی نیز امروز با حضور در شهرستان داورزن از مرکز پرورش مرغ اجداد شرکت کشت و صنعت شمال شرق بازدید کرد.

حسن رکنی گفت: تولید مرغ اجداد از مهمترین نیازهای کشور در زنجیره تولید گوشت مرغ است.

مرغ اجدادی مرغی است که مرغهای مادر از او متولد می شوند و از این مرغهای مادر مرغ گوشتی حاصل می شود که مورد مصرف قرار می گیرد.

وی افزود: با توجه به فراوانی تولید گوشت مرغ در شرق کشور نیاز به راه اندازی مرکز پرورش مرغ اجداد احساس می شد.
معاون وزارت جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی ادامه داد: این مرکز ظرفیت تولید 160 هزار تن مرغ اجداد و 12 درصد ظرفیت تولید مورد نیاز کشور را دارد.

وی گفت: تولید مرغ اجداد در یکسانسازی وزن مرغ تولیدی در مرغداریها و صادارات آن موثر است.

رکنی افزود: یکی از مهمترین مشکلات کشور در زمینه صادرات گوشت مرغ یکسان نبودن وزن این محصول است. وزن مرغ تولیدی برای صادرات باید بین یک کیلو و 200 گرم تا یک کیلو و 800 گرم یکسان شود.

وی گفت: برنامه وزارت جهاد کشاورزی حمایت از تولید مرغ اجداد در کشور به خصوص در مجموعه های کشت و صنعت است.