پایگاه خبری تحلیلی دیار سربداران

دولت به ناچار اختاپوسی می شود که به جان تمام اقتصاد می افتد!,سبزوار نیور,اخبار جدید و روز شهرستان,استان سبزوار,سیاسی,اجتماعی,دولت به ناچار اختاپوسی می شود که به جان تمام اقتصاد می افتد!,فرهنگی,ورزشی,گردشگری,شهری,اقتصادی,سلامت,دولت به ناچار اختاپوسی می شود که به جان تمام اقتصاد می افتد!

Sabzevar News
  • خانه
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • گردشگری
  • هنر و ادب
  • اجتماعی
  • ورزش
  • یادداشت
  • سلامت
  • ویژه
  • درباره ما
  • تماس با ما
Tuesday , Oct 03 , 2023
صفحه نخستاخباردولت به ناچار اختاپوسی می شود که به جان تمام اقتصاد می افتد!

اختصاصی

  • پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در شهرستان سبزوار برگزار شد

    پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در شهرستان سبزوار برگزار شد

  • خرج که از کیسه مهمان بود ...

    خرج که از کیسه مهمان بود ...

  • توان صعود به مرحله یک‌شانزدهم را با همین تیم نیم‌بند داریم!

    توان صعود به مرحله یک‌شانزدهم را با همین تیم نیم‌بند داریم!

  • حباب قطر زود ترکید!

    حباب قطر زود ترکید!

  • انشقاق اجتماعی بر اثر یک مرگ سیاسی

    انشقاق اجتماعی بر اثر یک مرگ سیاسی

  • کانون، قربانی بی‌کفایتی مسوولین!

    کانون، قربانی بی‌کفایتی مسوولین!

یادداشت

  • آقای کلینزمن آماده واکنش هواداران ایرانی باشید

    آقای کلینزمن آماده واکنش هواداران ایرانی باشید

  • مردم ایران عاشق تیم ملی اند نه دشمن آقای پرتغالی !

    مردم ایران عاشق تیم ملی اند نه دشمن آقای پرتغالی !

  • پاس گل آقای گل جهان به دزدگیر موبایل!

    پاس گل آقای گل جهان به دزدگیر موبایل!

  • مهارت های لازم برای ازدواج و تشکیل خانواده

    مهارت های لازم برای ازدواج و تشکیل خانواده

  • انجمن معتادان گمنام چیست؟

    انجمن معتادان گمنام چیست؟

  • محمود دولت آبادی در آیینهٔ آثارش

    محمود دولت آبادی در آیینهٔ آثارش

وقتی قوانین جهانی را نادیده می گیریم

دولت به ناچار اختاپوسی می شود که به جان تمام اقتصاد می افتد!

دولت به ناچار اختاپوسی می شود که به جان تمام اقتصاد می افتد!

سربداران - بدون تردید از ابتدای انقلاب تاکنون هیچ دولتی مسئولیت برعهده نگرفته که توانسته باشد اقتصاد شکوفاشده ای را تحویل دهد.

به گزارش سبزوارنیوز ، سال‌ها است «بیت الغزل» مسائل اقتصادی در ایران، «تورم» و آثار آن بر زندگی مردم است و حالا «اقتصاد و معیشت» به یکی از شعارهای انتخاباتی تبدیل شده؛ مسائل اقتصادی ـ حتی پررنگ‌تر از سیاست ـ مورد توجه همه قرار گرفته است.

در همه بازه زمانی 99-97 با گرانی ناگهانی و بی‌دلیل بنزین و ابداعی عجیب و غریب به نام دلار 4200 تومانی، بخشی دیگر از گره‌های اقتصادی که باید توسط دولت حل و فصل می‌شد به میانه ی کار و کسب و زندگی مردم کشانیده شد.

اقدامات دولت خلاصه شده در مصاحبه درمانی و طرح‌های خلق الساعه!

دولت اما با مصاحبه و جلسه درمانی، طرح‌های خلق الساعه و بی‌نتیجه؛ تصمیمات ناگهانی و کارشناسی نشده و اقداماتی که معلوم نیست آبشخور آن کجا است در کنار انفعال وزارت خانه‌هایی چون اقتصاد و صمت و نیز بانک مرکزی نه تنها قدمی برنداشته که گره‌های بیشتری بر گره‌های قبلی افکنده است و این یعنی حق با اقتصاددانان است که پشت تصمیمات اقتصادی دولت قطعا هیچ خبره‌ی اقتصادی حضور ندارد!

دکتر محمد قلی یوسفی اقتصاد دان و استاد دانشگاه علامه طباطبایی می‌گوید: به طور کلی در فرآیند تحول جوامع، همیشه به خصوص در جایی که بخش خصوصی خودش پول چاپ نمی‌کند و دولت مسئول ضرب وچاپ کردن سکه و پول است شاهد افزایش چاپ پول و کاهش قدرت خرید پول هستیم.

چون با تحولاتی که در جوامع پیش می‌آید و اهرم چاپ پول در اختیار دولت‌ها است این کارها انجام می‌شود. زمانی که در دنیا استاندارد طلا وجود داشت افراد در قبال خرید کالا باید سکه پرداخت می‌کردند و نیازی به پول نبود به عبارتی دولت نقشی نداشت.

از زمانی که دولت انحصارگر چاپ پول شد، پول بیشتری چاپ می‌کند چون در اختیارش است با کسری بودجه مواجه می‌شود با گسترش بوروکراسی و درآمد کم شروع به چاپ بیشتر پول می‌کند و سبب افزایش نقدینگی می‌شود و به تبع افزایش نقدینگی قدرت خرید پول هم کم می‌شود.

 

دولت اختاپوسی است که به جان تمام اقتصاد افتاده است!

این استاد دانشگاه ادامه می‌دهد: برای مثال صد سال پیش با یک ریال پول می‌شد یک کیلو قند خرید اما الان همان یک کیلو قند را با ده هزار تومان می‌توان خرید. یعنی صدهزار برابر شده است. چه اتفاقی افتاده است که ده هزار تومان الان به اندازه یک ریال صد سال پیش ارزش دارد؟

این به دلیل چاپ پولی است که دولت‌ها انجام می‌دهند و تازمانی که دولت‌ها انحصارگر چاپ پول باشند و بانک مرکزی در اختیارشان باشد و در کشورهای توسعه نیافته‌ای چون ایران که دولت همه کاره است و اختاپوسی است که به جان تمام اقتصاد می‌افتد در حالی که به صورت غیر مشروع وارد این قضایا می‌شود طبیعی است که باید شاهد این قضیه باشیم و مرتب نقدینگی بالا رود و به تبع آن منجر به تورم می‌شود.

وی ادامه می‌دهد: علت ایجاد تورم هم این است که مثلا سبزی هم بخواهیم کشت کنیم شش ماه طول می‌کشد یا تولید کالا چند سال طول می‌کشد اما در مورد چاپ پول بدین شکل نیست در یک 24 ساعت می‌توان پول زیادی چاپ کرد. چون دولت در اقتصاد دخالت می‌کند طبیعی است که نقدینگی بالا می‌رود و منجر به تورم می‌شود و در نهایت قدرت خرید پول کاهش می‌یابد و قدرت خرید مردم نیز کم می‌شود.

 

دولت به اشتباه جانشین بخش خصوصی شده است

این کارشناس مسائل اقتصادی در ادامه می‌گوید: واقعیت این است دولت‌ها در ایران خیلی نمی‌توانند کاری انجام دهند. زیرا قانون اساسی ما هم اختیارات زیادی به دولت و بخش عمومی داده است و هم مسئولیت‌های آن را زیاد کرده است.

هم چنین کشور ایران وارث یک سیستم دولتی بسیار عریض و طویل است که از قبل از انقلاب وجود داشته و بعد از انقلاب تشدید شده است. یعنی فرار سرمایه گذاران خارجی یا مالکان شرکت‌های خصوصی در بعد از انقلاب و بلاتکلیفی این شرکت‌های بزرگ همراه با دوران طولانی جنگ سبب شد که دولت نقش بیشتری در اقتصاد ایفا کند.

 

دولت همه کاره و بخش خصوصی هیچ کاره است!

وی افزود: دولت‌ها از دیدگاه من هیچ گونه تفاوتی به لحاظ عملکرد ندارند. آقای هاشمی، آقای خاتمی، آقای احمدی‌نژاد و آقای روحانی هیج تفاوتی با هم ندارند. رئیس جمهور بعدی نیز به همین صورت. چون این دولتمردان ناچارند که همین وضعیت را ادامه دهند چون اگر بخواهند غیر از این رفتار کنند باید شرکت‌های دولتی خصوصی شوند که البته آن هم راه دارد نمی‌توان به افراد خاص واگذار کرد.

 

دولت نان خورهای زیادی را به خود وابسته کرده است

این کارشناس مسائل اقتصادی تاکید می‌کند: متاسفانه بوروکراسی دشواری داریم. وزارتخانه‌های زیادی داریم. به عبارتی دولت نان خورهای زیادی را به خود وابسته کرده است که نیاز هم ندارد. دولت به صورت غیرمشروع گسترش پیدا کرده است.

بنابراین هر کس دیگر هم که بیاید اگر قرار به ادامه همین مسیر باشد وضع به همین منوال باقی خواهد ماند مگر اینکه قانون اساسی در حوزه ی اقتصاد تغییر پیدا کند اصلاحات اساسی صورت گیرد و کارها به مردم واگذار شود. دولت و نیروهای موازی کوچک شوند و یا قدرت‌های موازی حذف شوند تا ما با یک نظام شفاف تصمیم‌گیری رو به رو باشیم. اقتصاد مربوط به مردم است و باید در اختیار مردم گذاشته شود.

دولت هم نباید مداخله و برای بازار تعیین تکلیف کند. دولت باید در جهت آزاد‌سازی قیمت‌ها کار کند نه کنترل آن. کار دولت قضاوت و داوری بی‌طرفانه است.

هر اقدام دولت به نفع یکی و به ضرر دیگری است. امروز متاسفانه به دلیل اشتباهات و سیاست‌های غلط در طول دهه‌ها بحران‌های زیادی ایجاد شده که همه این بحران‌ها به صورت بالقوه هستند و نارضایتی عمده‌ای وجود دارد و راه حل فوری و فوتی هم نیست چون تغییر نظام تصمیم‌گیری مستلزم حذف قدرت‌های موازی، اصلاح قانون اساسی و تعامل سازنده با دنیا است ولی کسانی که منافعی از وضع موجود می‌برند به هیچ وجه حاضر به از دست دادن این منافع نیستند در نتیجه من فکر نمی‌کنم بشود امیدی به اصلاح امور داشت.

 

کاهش ارزش پول ملی به دلیل بی‌توجهی به رونق تولید است

در پایان دکتر یوسفی خاطرنشان می‌کند: اینکه قدرت خرید پول ملی کاهش پیدا می‌کند همان طور که عرض کردم به دلیل افزایش چاپ پول، افزایش نقدینگی و تورم و بی‌توجهی به تولید داخلی است.

یعنی دولتمردان تلاشی برای ایجاد بستر مناسب جهت رونق تولید داخل نکردند. تولید داخلی زمانی رونق پیدا می‌کند که ما بتوانیم تعامل سازنده با دنیا داشته باشیم یعنی بتوانیم تکنولوژی را از خارج وارد کنیم. قطعات را وارد کنیم.

سرمایه‌گذار خارجی وارد کشور کنیم. وقتی چنین انگیزه‌ای وجود ندارد و چنین سیاست‌هایی را مسئولین دنبال نکرده‌اند و تنها به دنبال تجارت بوده‌اند و عده‌ای از این تجارت نفع بردند و دلشان خوش بود از طریق صادرات نفت، پول به دست می‌آورند و پول را تبدیل به کالا کرده و مردم نیز مصرف می‌کنند. اما درختی نکاشتند که اکنون ثمر دهد.

اگر از مسئولین جمهوری اسلامی سوال کنیم در چند دهه گذشته کدام کارخانه را ایجاد کردید که الان نتیجه داده است، کدام شرکت یا زیر ساخت را فراهم کردید که بشود به آن افتخار کرد؟ چه پاسخی می‌دهند!

 

نتیجه سیاست‌های غلط داخلی؟

وی ادامه می‌دهد: متاسفانه در جاهایی هم که ورود پیدا کردند سرمایه گذاری‌های غلط انجام شده است. این‌ها نتیجه سیاست‌ها و تدبیرهای غلطی بوده است که دنبال شده است.

همه این مشکلات نتیجه سیاست‌های غلط داخلی است نه تحریم ها. حتی تحریم‌ها هم داخلی است. نباید این انتظار را داشته باشیم که دنیا مجانی به ما کالا و تکنولوژی و به اصطلاح شام مجانی بدهد. باید کاری بکنیم که با تمام دنیا داد و ستد داشته باشیم.

یادمان باشد نه دوست ابدی داریم و نه دشمن ابدی. اگر در تحریم هستیم اشتباه کردیم. چرا باید در تحریم باشیم؟ هدف دیپلماسی چه بود؟ هدف سرپرست خانواده این است که نیاز بچه هایش را تامین کند. رفاه و امنیت ایجاد کند.

کسی باید سکان کشتی را به دست بگیرد که توانایی رساندن به ساحل نجات را دارد. فردی که ناتوان است نباید این مسئولیت را قبول کند. ضعف اصلی در دیپلماسی است. هدف دیپلماسی این است که در این آشفته بازار در جایی که دشمن زیاد است بتوان همکاری کرد در عین اینکه از امکانات بین‌المللی استفاده کنیم برای بالا بردن رفاه مردم. این هنر است. دنیای امروز دنیای دیپلماسی است دنیای داد و ستد است دنیای تعامل سازنده است.

این استاد اقتصاد می‌گوید: اگر بخواهیم وارد تعامل سازنده با دنیا شویم باید به قوانین بین‌المللی پایبند باشیم. یکی از اصول همین FATF است چرا باید در آن عضو نشویم؟

قسم نخوردیم که بایدن بیاید به نفع ایران است. اصلا برای ملت ایران نه آمریکا نه اروپا نه روسیه نه چین هیچ کدام فرقی نمی‌کند. باید سیاست‌هایی را دنبال کنیم که منافع ملی را دنبال می‌کند. جای تاسف است که این ابتدایی‌ترین امر در دیپلماسی را مسئولان ما یاد نگرفته اند.

 

 

 

انتهای پیام/د

دولت به ناچار اختاپوسی می شود که به جان تمام اقتصاد می افتد!.
کد خبر : 2444
گروه : اقتصادی
تاریخ انتشار : 3 سال پیش
پرینت
کپی لینک کوتاه

برچسب ها

محمد قلی یوسفی
قوانین جهانی
دولت اختاپوس
نان خور اضافی دولت
FATF
ارز جهانگیری
قوانین من درآوردی
چاپ اسکناس

اخبار مرتبط

  • آگهی های مسکن عجیب شد! معاوضه پشت بام با پراید
  • سود سهام عدالت چه زمانی واریز می شود
  • سکه؛ یک قدم تا ۳۰ میلیونی شدن
  • سقف سوخت‌گیری محدود شد
  • جزئیات عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی/ چه کسانی عیدی نمی‌گیرند؟
  • سقف برداشت از خودپردازها افزایش می‌یابد
  • کابوس دلار ۵۰ هزار تومانی به حقیقت پیوست
  • حداقل حقوق کارگران ۱۰ میلیون تومان می‌شود؟
  • پیشنهاد افزایش ۱۰ درصدی نرخ دیه در سال ۱۴۰۲
  • دلار در آستانه ۴۵ هزار تومانی شدن

ویژه ها

  • کوکسال: زنده ماندن من یک معجزه است!

  • کابوس دلار ۵۰ هزار تومانی به حقیقت پیوست

  • ورود سکه تمام بهار به کانال ۲۸ میلیون تومان

  • طلای ۱۸ عیار همچنان در کانال ۲ میلیون تومان

  • افت ۱.۵ میلیون تومانی قیمت سکه

  • قیمت سکه و طلا افزایش یافت

  • دوبلور پیشکسوت در کانادا درگذشت

  • بحران انسولین تمام شد

  • سکه ۲۲ میلیون تومان شد

  • باورهای اشتباه مردم از نان سنگک

  • تمام موزه‌های تهران امروز تعطیل هستند

جدیدترین اخبار

  • مردی که در ۴ روز ۶۸۵ کیلومتر دوید

  • آگهی های مسکن عجیب شد! معاوضه پشت بام با پراید

  • سود سهام عدالت چه زمانی واریز می شود

  • لباس های مهمانی هم اجاره ای شد

  • کوکسال: زنده ماندن من یک معجزه است!

  • جعفر دولت آبادی در گفت‌وگو با سبزوارنیوز: مسابقات استانی در مقطع ابتدایی، نخستین محک جدی نونهالان هندبال دیار سربداران است

  • روزنامه‌نگار و نویسنده‌ی سبزواری در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

  • ۱۳۰ تن مواد غذایی فاسد در سبزوار معدوم شد

  • مسافرگیری خارج از پایانه اتوبوس‌های سبزوار، مسافران را دچار مشکل کرده است

  • سکه؛ یک قدم تا ۳۰ میلیونی شدن

  • سقف سوخت‌گیری محدود شد

  • جزئیات عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی/ چه کسانی عیدی نمی‌گیرند؟

  • شهرام عبدلی هنوز در کما است

  • سقف برداشت از خودپردازها افزایش می‌یابد

  • کابوس دلار ۵۰ هزار تومانی به حقیقت پیوست

  • زمان اعلام نتایج اولیه کنکور مشخص شد

  • نهضت سوادآموزی سبزوار در خراسان رضوی برتر شد

  • افزایش 30 درصدی اهدای عضو در سبزوار

  • حداقل حقوق کارگران ۱۰ میلیون تومان می‌شود؟

  • یک انیمیشین ایرانی در لیست پرفروش‌های جهان

  • پیشنهاد افزایش ۱۰ درصدی نرخ دیه در سال ۱۴۰۲

  • اعلام زمان فروش بلیت‌های نوروزی اتوبوس

  • دلار در آستانه ۴۵ هزار تومانی شدن

  • ورود سکه تمام بهار به کانال ۲۸ میلیون تومان

  • پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در شهرستان سبزوار برگزار شد

  • حضور 9 تیم در مسابقات فوتسال دهه فجر بخش باشتین

  • خرج که از کیسه مهمان بود ...

  • بهترین بازیکن سال ۲۰۲۲ به انتخاب گاردین

  • ۱۱۲ کیلوگرم تریاک در سبزوار کشف شد

  • بیش از پنج هزار فرصت شغلی در سبزوار ایجاد شد

  • طلای ۱۸ عیار همچنان در کانال ۲ میلیون تومان

  • سینماها فردا تعطیل هستند

  • چادرمشکی ارزان می‌شود

  • وام ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۲چقدر افزایش می‌یابد؟

  • اخراج وریا غفوری از فولاد

  • افت ۱.۵ میلیون تومانی قیمت سکه

  • درخشش جوان آینده دار ایران در مسابقات جهانی هندبال

  • ۹۰ هزار متر مربع از عرصه‌های طبیعی سبزوار رفع تصرف شد

  • ۱.۶ هزار میلیارد ریال در حوزه معادن سبزوار سرمایه‌گذاری شد

  • میوه و سبزی ارزان شد

آرشیو اخبار

پر بازدیدترین اخبار

  • هفته
  • ماه
  • سال
  • نمایشگاه ملی تخصصی کشاورزی در سبزوار گشایش یافت

  • بازیگران ایرانی که با اولین بازی مشهور شدند

  • آشنایی با چهره صاحب نام عرصه هنرهای رزمی محمود بهشتی‌کیا

  • باورهای اشتباه مردم از نان سنگک

  • بازیگر پیشکسوت درگذشت

  • کشف گور مشترک یک کودک با ۱۴۲ سگ!

  • آقای کلینزمن آماده واکنش هواداران ایرانی باشید

  • مردم ایران عاشق تیم ملی اند نه دشمن آقای پرتغالی !

  • دوبلور پیشکسوت در کانادا درگذشت

  • زمان واریز قطعی یارانه شب یلدا اعلام شد

  • رئیس جمهور با تغییر نام شهر «خَرو» به «خور» موافقت کرد

  • شهرام عبدلی هنوز در کما است

  • خرج که از کیسه مهمان بود ...

  • حباب قطر زود ترکید!

  • وام ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۲چقدر افزایش می‌یابد؟

  • کابوس دلار ۵۰ هزار تومانی به حقیقت پیوست

  • مسافرگیری خارج از پایانه اتوبوس‌های سبزوار، مسافران را دچار مشکل کرده است

  • تولید 32 تن گوشت ماهی خاویار در سبزوار

  • توان صعود به مرحله یک‌شانزدهم را با همین تیم نیم‌بند داریم!

  • کشف ۲ شی مرموز در تونلی زیر معبد باستانی مصری

  • ۷ کاروانسرای تاریخی خراسان رضوی در پرونده ثبت جهانی یونسکو قرار گرفت

  • درخشش جوان آینده دار ایران در مسابقات جهانی هندبال

  • حضور 9 تیم در مسابقات فوتسال دهه فجر بخش باشتین

  • طلای ۱۸ عیار همچنان در کانال ۲ میلیون تومان

  • نرخ ارز و سهمیه حج ۱۴۰۲ اعلام شد

  • ۱۱۲ کیلوگرم تریاک در سبزوار کشف شد

  • پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در شهرستان سبزوار برگزار شد

  • قیمت سکه و طلا افزایش یافت

  • اخراج وریا غفوری از فولاد

  • 1۸ طرح با معماری فاخر در بافت تاریخی سبزوار ساخته شد

  • ۱۳۰ تن مواد غذایی فاسد در سبزوار معدوم شد

  • سکه ۲۲ میلیون تومان شد

  • بحران انسولین تمام شد

  • سقف سوخت‌گیری محدود شد

  • میوه و سبزی ارزان شد

  • آرشیو خبر
  • آرشیو یادداشت
  • نقشه سایت

طراحی سایت، برنامه نویسی و پشتیبانی : ارتباط رسانه
زندگی نامه حاج قاسم سلیمانی از تولد تا شهادتزندگی نامه شهید قاسم سلیمانی pdfزندگی نامه سردار سلیمانی برای کودکانزندگی نامه شهید قاسم سلیمانیتحقیق در مورد حاج قاسم سلیمانیزندگی نامه شهید سلیمانیزندگینامه قاسم سلیمانیخلاصه زندگی نامه سردار سلیمانیزندگی نامه قاسم سلیمانیایرج مهدیانناصر عبداللهیدکتر انوشهشهید قاسم سلیمانیزندگی نامه شهید حاج قاسم سلیمانیزندگینامه حاج قاسم سلیمانیزندگی نامه حاج قاسم سلیمانیزندگینامه شهید قاسم سلیمانیزندگینامه سردار سلیمانیزندگی نامه سردار سلیمانیخبرهای جدید شهرستان سبزوارجدیدترین اخبار سبزوارقانون جدید شهرداری سبزوارشهردار سبزوار کیستسید علی کوشکیمناطق شهرداری سبزواربودجه شهرداری سبزواراخبار شهرداری سبزوارشهرداری سبزوارتیراندازی در سبزواراخبار سبزوار انتخاباتثبت محل سکونتطلال ناجیاتاق اصناف سبزوارخبر های سبزوارمحمد سالاریممنوع التصویر شدن مجری به علت رابطه نامشروعدکتر محمد مصدقشورای شهر سبزوارروسیه توییتر را جریمه کردشاهرخ خانمعجزات آیت الله سیستانیاگر کرونا گرفتیم چه کنیموزیر ورزش استقلال را نابود میکنمدکتر محسن مقدمی کرونا تریاکسبزوار اقتصادیسبزوار سیاسیاستان سبزوارسبزوار رضاییدادگاه میکونوساگر کرونا گرفتیم باید چکار کنیم؟تحقیق و تفحص از نهاد ریاست جمهوری کلید خورداخبار استان سبزواراخبار سیاسی سبزواراخبار روز سبزواراخبار جدید سبزوارشهرستان سبزوارشهر سبزواراستان سبزوارزندگینامه محمود دولت آبادی سبزوارزندگینامه محمود دولت آبادیاخبار سربداراناخبار سبزوارگردشگریگردشگریارزش سهام عدالتبازگشت حاج احمد متوسلیانبازگشت حاج احمد متوسلیانحمید رساییحمید رساییامیر تتلوکمک رسانی به داعشسبزوارآستان قدس رضوی